2002. 09. 13. (VI/37)
Sampras újra a csúcson

Sampras újra a csúcson

2002. 09. 15.
Szenzációs döntőnek lehettünk tanúi vasárnap este, hiszen rengeteg teniszkedvelő vágya teljesült azzal, hogy a US Open idei döntőjét a két teniszlegenda, Pete Sampras és André Agassi játszotta. Tavaly a negyeddöntőben kerültek össze, ahol csakúgy mint most, Sampras volt a nyerő.  Az elmúlt időszakban szinte mindenki leírta Pistol Petét, aki számára a 2000-es wimbledoni győzelem óta egyetlen babér sem termett a tenisz világában. A kritikusok sorozatos kudarcai láttán folyamatosan skandálták, hogy ő már nem a régi, és jobban tenné, ha visszavonulna. Időközben a korábbi többszörös világelső a ranglistán is a 37. helyre csúszott vissza. Wimbledonban, ahol a legtöbb Grand Slamjét nyerte, a nyáron már az a csúfság esett meg vele, hogy rögtön a második fordulóban egy viszonylag ismeretlen svájcitól kapott ki; kisebb túlzással tehát elmondható, hogy az elmúlt két évben csak az nem verte meg, aki nem akarta. Mindezek ellenére az amerikai önbizalma töretlen maradt, akárhányszor megkérdezték mindig biztosra vette, hogy fog még Grand Slamet nyerni. 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!