2002. 11. 08. (VI/45)
Kéz, WELLA, olló

Kéz, WELLA, olló

2002. 11. 11.
Ezen a héten a Wella Magyarország a 2003-as év új frizuradivatát felvonultató show-jának keretében nagyszabású sajtótájékoztatót tartott, ahol Hajas László, három modell közreműködésével, bemutatta az új hajtrendeket.Ezek a frizurák nemcsak hajköltemények, hanem egy régóta várt álmot is betölteni látszanak: a kifutók modelljeinek hajviseletei, a rivaldafényben oly tökéletesen beállított, bezselézett, beszárított tincsek ezentúl nemcsak egy kiváltságos, extravaganciára kapható szűk réteg kiszolgálói lesznek. A hétköznapi, "civil" életben is vállalhatóvá, sőt esztétikumában és kivitelezésében vonzóvá és nyitottá válnak a nagyközönség számára. A Wella stylistjeinek mindig is abban volt meg az erejük, hogy nem húztak mesterséges árkot az átlagember és a modell közé, elidegenítve a kreációt a célközönségtől, hanem szélesre kitárták a frizurakészítés csínjának-bínjának ablakait a szépülni vágyó hölgyek és urak előtt. Betessékelték őket a műhelytitkokat rejtő fodrászszékek, burák, kellékek világába; így összekapcsolták az egyedit a mindenki számára követhetővel. Ezáltal a bemutatón helyet foglaló nem szakmabeli, közönséges földi halandó is egy kellemes életérzéssel távozhatott: a művészi alkotásokkal felérő frizura-kavalkád létrehozásának folyamatát végigcsodálva nemcsak távoli szemlélője maradt a hajremekek megszületésének, hanem egy megvalósítható minta is feltárulkozott előtte. 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!