hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Meglátni és Mexxeretni

2003. 12. 22.
A Mexx azoknak az optimista, lelkes és vidám fiataloknak kínálja termékeit – a gomboktól kezdve a ruhákig, a kiegészítők gazdag skáláját felvonultatva – , akik közel érzik magukhoz a Mexx-attit?döt. A Mexx nem csupán anyagok szakszer? és mutatós szövése, vagy akár bőrdarabok összeillesztése egy táskához, vagy egy jól csengő logó; a Mexx mára egy életstílus kifejezése lett, mely jókedv? kacagásával elárasztotta a világ több mint 50 országát, megelőzve ezzel néhány nagy múltú előd forgalmát is.

Az 1980-ban alapított hollandiai cég 6 évvel később került be Mexx néven a modern kori divattörténelem lapjaira, amikor is a férfiakat megcélzó Moustache (bajusz) nev? márka és a fiatal hölgyeket megszólító Emanuelle divatmárka egyesült. 2001-ben az amerikai alapítású Liz Claiborne Inc. tulajdonába került, és a világ egyik legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, mely – a Mexx mellett – további 29 márkát tudhat még magáénak. Ruházati cikkeit, kiegészítő termékeit és illatait nemcsak hölgyeknek és férfiaknak szánja, hanem nívós ruhákat készíttet kamaszok, gyerekek, sőt csecsemők számára is. A MexxSporttal a szabadidős sportoláshoz kínál lezser és kényelmes öltözékeket. Kiegészítői olyan szédületes gyorsasággal bukkannak fel, hogy szinte már tetőtől talpig felszerelkezhetünk a dekorkozmetikumok, az órák, az ékszerek, a napszemüvegek, a cipők, a táskák, a zoknik, az ágyak, a fürdőszobai felszerelések és a gyerekbútorok óriási választékával. Évente minden termékcsalád 12 új kollekcióval rukkol ki. A világ bármelyik országában járunk, a Mexx üzleteiben mindenhol ugyanaz a design és szakszer? kiszolgálás várja az odalátogatókat. "Akár termékről vagy reklámról, emberről vagy filozófiáról, gombokról vagy épületekről beszélünk, azt szeretnénk, ha a kreatív életerőt minden tettünkben és termékünkben meg tudnánk Önöknek mutatni" – vallják a Mexx-trend alkotói.

 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!