1999. 06. 05. (III/22)
A first lady álma

A first lady álma

1999. 06. 05.
Hillary Clinton igen előrelátó – már a jövőjét tervezi. A CBS riportereinek adott interjújában kifejtette, jövőbeni politikai terveitől függetlenül egy dolog már bizonyos: a Fehér Ház után következő otthona New York lesz. Bár Clinton aszszony még, úgymond, nem játszik teljesen nyílt kártyákkal, e szavak mögött többen sejteni vélik, hogy Hillary egyenesen New York állam szenátori székét célozta meg. Ezt a feltevést látszik megerősíteni az az izraeli forrásokból felröppent hír is, miszerint Hillary rövidesen Izraelbe készül. Szakértők szerint a látogatás célja nem egyéb, mint hogy New York nagyszámú és politikailag igen aktív zsidó lakosságának támogatását megszerezze. Bár a first lady az utóbbi időben sűrűn látogatott New Yorkba, nyíltan még nem adott hangot politikai terveinek. Az elemzők viszont úgy vélik, legkésőbb júliusban színt kell vallania: indulni kíván-e a New York szenátora címért. Annyit mindenesetre már egyértelművé tett a CBS televíziónak adott interjúban: férjével elhatározták, hogy akárhogy is fordulnak a dolgok, mindenképpen New York államba költöznek. A New York Times értesülése szerint az elnöki házaspár megbízottjai már hónapok óta megfelelő otthont keresnek számukra Westchester megyében.
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!