Orbán: az Északi Áramlat felrobbantása terrorakció volt, ezt délen is megtehetik, de nem úsznák meg
A miniszterelnök beszédet mondott az Országgyűlésben
Orbán: az Északi Áramlat felrobbantása terrorakció volt, ezt délen is megtehetik, de nem úsznák meg

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

2023. 02. 27.
A magyar miniszterelnök az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtt szólalt fel, beszédében a kormány elmúlt évben tett munkájáról és a eredményekről beszélt, de szóba került az országot felháborító pedofil eset, valamint az Északi Áramlat felrobbantása is. 

Orbán Viktor a beszédében elmondta:

az Északi Áramlat felrobbantása "terrorakció volt".

Ha északon megtették, csak azért, hogy Oroszországból ne érkezhessen Európába gáz, akkor ezt délen is megtehetik. "Szerbiával együtt világossá tettük, ha ez megtörténne, azt nem lehet olyan könnyen megúszni", mint ahogy az Északi Áramlat felrobbantásával teszik - jelentette ki.

Orbán Viktor beszédéről részletesebben itt írtunk.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!