„Ha az egész világ meg is bolondul, Magyarország akkor is maradjon normális” – Orbán a pedofíliáról beszélt
„Ha az egész világ meg is bolondul, Magyarország akkor is maradjon normális” – Orbán a pedofíliáról beszélt

Youtube/Országgyűlés Tv

2023. 02. 27.
Ma vette kezdetét a magyar Országgyűlés tavaszi ülésszaka, melynek során Orbán Viktor napirend előtti felszólalásban vette át a legfontosabb témákat – köztük a közelmúltbeli pedofil-botrány és a genderpropaganda ügyét.

„Nekünk felnőtteknek az a dolgunk, hogy megvédjük a gyerekeket” – mondta. A 15 éves fiú diákjával párkapcsolatban élő tanár esete kapcsán pedig elmondta, hogy az rávilágít, hogy a genderpropagandát nem szabad félvállról venni.

Hangsúlyozta, a genderpropagandára a magyarok világosan nemet mondtak, és 

„Ha az egész világ meg is bolondul, ha Brüsszel mentegeti is a menthetetlent, Magyarország akkor is maradjon normális”.

Beszédében azt kérte a képviselőktől, hogy működjenek együtt a gyermekvédelem ügye érdekében, függetlenül attól, hogy ki melyik párthoz tartozik. De nemcsak a politikusoktól várja az együttműködést: utasította a hatóságokat, hogy járjanak utána az ilyen eseteknek, és ugyanezt elvárja az iskolák igazgatóitól és a tankerületek vezetőitől is.

Beszédében hangsúlyozta, hogy hazánkban erőteljesen növekszik a gyerekpornográfia. Az elmúlt 4-5 év során 260-ra duzzadt az ilyen esetek száma.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!