Megnyílt a föld egy jeruzsálemi kórháznál, az óriási lyuk több autót is elnyelt - videó
Személyi sérülés szerencsére nem történt
Megnyílt a föld egy jeruzsálemi kórháznál, az óriási lyuk több autót is elnyelt - videó

Forrás: Youtube/Reuters

2021. 06. 09.
Rendkívüli jelenetet rögzítettek a Shaare Zedek Egészségügyi Központ parkolójában, ahol egy föld alatt üreg beomlása miatt óriási lyuk keletkezett, ami több autót is elnyelt. Személyi sérülés szerencsére nem történt. 

Hétfő délután egy viszonylag nagy területen beszakadt egy jeruzsálemi kórháznál a szabadtéri parkoló, a beomlás több autót is magával sodort. Feltételezések szerint a közelben folyó építkezés okozhatta közvetve a talaj beszakadását.

Az izraeli rendőrség, tűzoltóság és a mentőszolgálat is a helyszínre sietett. Személyi sérülés szerencsére nem történt, az épségben maradt autókat egy másik ideiglenes parkolóba szállították. 

A kórház illetékesei úgy tudják, hogy egy közeli autópályához épített föld alatti alagút okozhatta a beomlást. Ezt a feltételezést még nem erősítették meg. 

(Times of Israel)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!