Hónapokon belül elindíthatja saját közösségi média platformját Trump
A hírt a volt elnök egyik vezető tanácsadója szellőztette meg
Hónapokon belül elindíthatja saját közösségi média platformját Trump

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 03. 22.
Jason Miller, Donald Trump volt kampányszóvivője a Fox Newsnak vasárnap úgy nyilatkozott, hogy a volt elnök grandiózus vadonatúj saját közösségi média platformmal tervez visszatérni az online világba két-három hónapon belül. 

Trumpot a január 6-ai capitoliumi ostromot követően gyakorlatilag minden nagyobb közösségi média felület száműzte határozatlan időre, beleértve a Facebookot, a Twittert és a Youtube-t is, erőszakszítással vádolva őt.

"Az új platform nagy lesz, és több tízmillió embert vonz majd. Úgy gondolom, hogy ez lesz a legvonzóbb felület a közösségi médiában, teljesen újra fogja definiálni a játékot, és mindenki azt fogja várni és figyelni, mit csinál pontosan Trump elnök."

- lengette be Miller.

Hozzátette, jelenleg részletekbe nem tud belemenni, de annyit még azért elárult, hogy az elnök komoly találkozókon tárgyal a tervről Mar-a-Lago rezidenciáján számos vállalattal, akik megkeresték azzal, hogy együttműködnének vele a projektben.

Még Joe Biden beiktatása előtt az elnöki Twitter-oldalon Trump pedzegette, hogy a közeljövőben saját platformot indíthat, és hogy a dologról hamarosan nagy bejelentést fog tenni, mert nem hagyja magát elnémítani.

(Fox News/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!