Hajszálon múlt, hogy meglincseltek egy izraeli sofőrt arab tüntetők Jeruzsálemben - felvétel
Az utolsó pillanatban érkezett a helyszínre egy rendőrtiszt
Hajszálon múlt, hogy meglincseltek egy izraeli sofőrt arab tüntetők Jeruzsálemben - felvétel

Forrás: Youtube/JewishPressTV

2021. 05. 10.
Drámai videót töltöttek fel hétfőn arról, hogy egy izraeli rendőrtiszt a levegőbe lőve állítja meg az arab tömeget Jeruzsálem óvárosának falánál, hogy nehogy meglincseljenek egy izraeli sofőrt. 

Mint ismeretes, már napok óta komoly feszültség tombol Jeruzsálemben, miután a Hamaszt éltető palesztin tömeg a rendőrséget megtámadva okozott nemzetközi botrányt a Templomhegyen. Az eseményekről percről percre tudósítunk.

A felvételen is látható járművet a 20-as éveiben járó Efraim vezette, egy izraeli csatornának elmondta, hogy arab fiatalok betörték az autó ablakait, majd megpróbálták kirángatni az utasaival együtt a járműből.

"Rendőr nem volt sehol, arab fiatalokkal volt tele az utca. Folyamatosan záporoztak ránk a kövek, ahogy elhaladtunk. Bárhova is kanyarodtam, tömeg jött szembe."

- mesélte a történteket. 

A felvételeken jól látható, hogy az autó fennakad egy járdaoszlopon, mire a támadók még agresszívabban támadnak a járműre. A kis híján halálos kimenetelű lincselésnek egy oda érkező rendőr vetett véget, aki a levegőbe lőve kényszerítette meghátrálásra az ott levőket. 

(KAN News)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!