Súlyosan megsebesült Gázában a Fauda sztárja
Idan Amedi hírességként csatlakozott a hadsereghez
Súlyosan megsebesült Gázában a Fauda sztárja

Forrás: Twitter/Idan Amedi//Netflix

2024. 01. 09.
Rendkívül súlyos sebesüléseket szenvedett Idan Amedi, híres izraeli színész, zenész a Gázában dúló harcok során. Ő volt az egyik legismertebb híresség, aki csatlakozott a hadsereghez és a Hamasz elleni háborúhoz. 

CSAK EGYÜTT TUDJUK FOLYTATNI! Az elmúlt évben a Hetek minden korábbinál élesebben állt ki az igazság mellett: legyen szó a keresztény értékek védelméről, vagy az Izrael melletti kiállásról. Fizessen elő Ön is, hogy jövőre is folytatni tudjuk ezt a munkát: hetek.hu/elofizetes

A válságos állapotáról több oldal és számos színésztársa is beszámolt, sokan kérik a követőket, hogy imádkozzanak értük és a háború sikeréért. A férfit helikopterrel szállították kórházba, altatással kezelik, bár jelenleg nincs életveszélyben.

Múlt héten Idan még arról posztolt, hogy bár három hónapja zajlanak a harcok, nagyon fontos, hogy folytassák a terroristák infrastruktúrájának a felszámolását - és arra szólította fel a médiát és a politikusokat, hogyha nem tudnak jót mondani, akkor inkább "csak fogják be". "Izrael népe él" - tette hozzá.

Idan Amedi a világszerte ismert izraeli sorozat, a Fauda sztárja, ahol Sagi karakterét alakítja egy különleges izraeli alakulat tagjaként. 

(Times of Israel)

Előfizetés

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!