Rendkívüli év, rendkívüli karácsony: így készül az ünnepekre az utca embere - videó
Rendkívüli év, rendkívüli karácsony: így készül az ünnepekre az utca embere - videó

Forrás: Géresi Geri

2020. 12. 22.
Rendkívüli évünk és rendkívüli karácsonyunk van. Megkérdeztük hát az utca emberét, hogyan készülnek az ünnepekre, mi lesz a karácsonyi menü, lesz-e rokonlátogatás, és arról is érdeklődtünk, mit kívánnak a 2021-es esztendőre.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Nem mindenkinek jött még meg a karácsonyi hangulata, a válaszadók többsége a Szentestére vonatkozó enyhítések ellenére is szűk családi körben ünnepel majd, és akad aki eltér majd a hagyományos halászlé-töltöttkáposzta párostól, így nyilatkoztak az ünnepi készülődésről megkérdezettjeink: 

Videónkban egy karácsonyfa árust is megszólítottunk, aki arról számolt be, hogy a fenyőfa vásárláson is látszik az, hogy az emberek mennyire beosztják a pénzüket.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!