Orbán Viktort üldözik? Videón, ahogy egy védett vezető TEK-konvojába bevág egy önkormányzati képviselő
Orbán Viktort üldözik? Videón, ahogy egy védett vezető TEK-konvojába bevág egy önkormányzati képviselő

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2023. 04. 20.
Akciófilmbe illő felvétel került fel az internetre, amiben egy védett vezető - feltételezések szerint Orbán Viktor - autókonvoját üldözi egy gépkocsi. A videó a Terrorelhárító Szolgálat fedélzeti kamerafelvétele.

A videón az látható, hogy „az Orbán Viktort (...) üldöző gazdatüntető, Sz. Bálint, miként vágott be az egyik védett vezetőt kísérő konvojba” – számolt be róla a Blikk. A HVG-nek ugyancsak a Blikkre hivatkozó beszámolója szerint a videón feltehetően Orbán Viktor konvoja látható.

A Blikk információi szerint az üldöző nem más, mint az egyik, öt hónapja letartóztatásban lévő szegedi önkormányzati képviselő, aki az autókonvojt hátulról záró kocsi jelzésének nem engedett, és nem mellesleg 100 km/óránál is gyorsabban hajtott.

A különös eset 2022. tavaly szeptember 21-én, este 6 óra körül történt a Nagykőrösi úton.

(Blikk / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!