„Eljött az idő” - indul a mexikói elnökválasztásokon a Sound of Freedom producere
„Eljött az idő” - indul a mexikói elnökválasztásokon a Sound of Freedom producere

illusztráció(Youtube/Secretaría de Prensa El Salvador)

2023. 09. 18.
Eduardo Verástegui azzal indokolta a döntését, hogy új politikai irányra van szükség a latin-amerikai országban.

A Sound of Freedom sikeréről korábban beszámoltunk, arra azonban senki nem számított, hogy a film producere nemcsak a mozikban, hanem a politikai szerepvállalásával is meg szeretné változtatni az emberek életét.

Verástegui az X-en közzétett bejegyzésében jelentette be, hogy “az életért” és szabadságért akar harcolni Mexikóban, és fel kell számolni a korrupciót az országban, ezért indul a jövő évi elnökválasztáson.

“Olyan Mexikóról álmodom, amelyben hagyják Istent a nemzetünk központjába kerülni. Olyan napról álmodom, amelyen egy embernek sem kell elhagynia az országot a lehetőségek hiánya miatt. Arról álmodom, hogy egy nap mindenki biztonságban lesz Mexikóban és a szülőknek nem kell a gyermekeik életét félteniük”

- tette hozzá a filmproducer, akinek a kampányszlogenje az “Isten, haza, család” lesz.

(CBN News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!