Valami nem stimmelt Orbán hangjával: kiderült, van-e valamilyen betegsége
Rekedt hangon mondta el 56-os beszédét a miniszterelnök
Valami nem stimmelt Orbán hangjával: kiderült, van-e valamilyen betegsége

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

2022. 10. 24.
Orbán Viktor magyar miniszterelnök rendhagyó módon Zalaegerszegen tartotta meg 56-os megemlékező beszédét, hangja feltűnően rekedt volt, többször is köhögött a felszólalás közben. 

Az RTL Híradója éppen ezért rákérdezett Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél, hogy vajon milyen egészségügyi problémával küzd Orbán Viktor. A következő választ kapták: 

"A miniszterelnöknek kutya baja."

Orbán Viktor beszédéről itt írtunk hosszabban. 

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!