Szívszorító fotó: erődített folyosóra menekítették az újszülötteket az édesapák a rakétatámadás alatt
Szívszorító fotó: erődített folyosóra menekítették az újszülötteket az édesapák a rakétatámadás alatt

Forrás: Twitter/IDF

2021. 05. 12.
Miközben a gázai terroristák túlterheléses rakétaesővel árasztották el Izrael középső térségeit is, rendkívül kevés szó esik a terror legártatlanabb áldozatairól: a kisgyermekekről. Az Izraeli Védelmi Erők egy szívszorító fotóval emlékezett meg róluk. 

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

A Facebook oldalon közzétett képen az látható, hogy édesapák és éppen újszülött gyermekeikkel az éjszaka közepén egy erődített folyosóra kényszerültek menekülni, miután Tel Aviv és más környező városokat is rakétaoffenzíva ért. 

Az IDF a kép mellé a következőket írta: 

ők a terror ártatlan áldozatai. 

Állításuk szerint az érintett kórház felett zúgtak el a Hamasz terroristái által kilőtt rakéták. 

Az izraeli helyzetről és a gázai konfliktusról szóló folyamatosan frissülő cikkünket itt érheti el

(Facebook)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!