Melinda és Bill Gates már két éve tervezgették a válást
A Microsoft-alapító feleségének nem volt ínyére, hogy férje ennyit találkozgat Jeffrey Epsteinnel
Melinda és Bill Gates már két éve tervezgették a válást

Forrás: Youtube/Bill Gates

2021. 05. 10.
Bár a Microsoft-alapító Bill Gates és felesége hivatalosan csak múlt héten jelentette be, hogy válni fog, a Wall Street Journal birtokába került dokumentumok tanúsága szerint a döntést több éves előkészület előzte meg. 

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Bill és Melinda Gates közös közleményben jelentette be, hogy 27 év után elválnak, mert "már nem hiszik, hogy közösen, párként tovább tudnának növekedni". 

Melinda Gates még 2019-ben kereste fel válóperes ügyvédeit, Bill pedig ugyanazon év októberében kezdett el tárgyalni ügyvédeivel az ügyben, körülbelül akkor, amikor Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolatai napvilágra kerültek - derült ki a Wall Street Journalhoz került dokumentumokból. 

A Gates házaspár nem árulta el a különválás pontos okait.

A Wall Street Journal információi szerint Melinda Gatesben férje Jeffrey Epsteinhez fűződő viszonyával kapcsolatban már 2013-ban komoly aggodalmak merültek fel, amit férjének is jelzett, de hiába. A dokumentumok szerint Gates felesége számos alkalommal felhívta tanácsadóit 2019 októberében, amikor nyilvánosságra került, hogy

férje és Epstein több ízben is találkoztak, illetve egy alkalommal Bill késő estig Epstein manhattani házában tartózkodott.

A Microsoft-alapító szóvivője 2019-ben kijelentette, Epstein és Gates találkozóikon filantrópiáról értekeztek, de Bill sajnálja, hogy sor került rájuk. Epstein 2019 augusztusában bírósági tárgyalásra várva halt meg. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, milliárdos Microsoft-alapító Bill Gates számára nem jelentett problémát, hogy feleségével kötött házasságuk után is hosszúhétvégézzen volt barátnőjével, Ann Winbladdal, sőt, azelőtt is kikérte véleményét, hogy megkérte volna felesége kezét.

(Wall Street Journal/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!