Ma ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor – mutatjuk, mivel tölti a napot a kormányfő
Ma ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor – mutatjuk, mivel tölti a napot a kormányfő

Facebook/Orbán Viktor

2023. 05. 31.
Ma tölti be 60. életévét Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy interjú alkalmával elárulta, mivel tervezi tölteni a mai napot.

Sajtókérdésre elmondta, hogy: „Köszönöm az érdeklődést, a jókívánságokat. Ám ez is csak egy munkanap” – mondta Orbán a Blikknek. „Egy dolog azonban nem maradhat el: mint minden évben, ezen a napon, most is meglátogatom az édesanyámat.”

Most mindenkinek, aki előfizet a Hetek nyomtatott verziójára, online előfizetést is ajándékozunk, amivel már csütörtökönként olvasható a friss újság és a teljes archívum is elérhető! Részletek a Hetekben és a https://www.hetek.hu/elofizetes oldalon.

Mint arról a lap beszámolt, a mai nap során a kormányfőnek egy sor hivatalos találkozója lesz a Karmelitában, a nap végén viszont az AS Roma–Sevilla Európa Liga-döntőre fog ellátogatni, melyet a Puskás Arénában rendeznek meg, és amelynek során az Európai Labdarúgó-szövetség vezetőivel fog tárgyalni.

Sajtóértesülések szerint a miniszterelnök a családdal csak a hétvégén fog ünnepelni.

(Blikk / Hetek)

előfizetés

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!