"Ez nem a Fenevad bélyege" - Lehetnek-e kockázatai a koronavírus elleni oltásnak?
Rengeteg kérdés vetődött fel a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatban, a Hetek podcast-beszélgetésében kerestük a válaszokat
"Ez nem a Fenevad bélyege" - Lehetnek-e kockázatai a koronavírus elleni oltásnak?

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2020. 12. 10.
Ahogy a koronavírus-járvánnyal, úgy a különféle vakcinákkal és az oltási folyamattal kapcsolatban is számos kérdőjel vetődött fel az emberekben, a szakmai fenntartásoktól hitbéli aggályokon át népszerű összeesküvés elméletekig. A Hetek ezekkel kapcsolatban próbált átlátható, megbízható válaszokat keresni podcastbeszélgetésében.

Ahhoz, hogy munkánkat folytatni tudjuk, az Ön támogatására is szükségünk van. Most futó akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetés mellé ajándék Hetek maszkot adunk. Részletek és a teljes nyeremény lista itt: www.hetek.hu/elofizetes

Tényleg néhány hónap alatt kifejlesztett vakcinákról van szó? Valóban jobb az izraeli oltóanyag mint a kínai? Kell-e tartanunk attól, hogy a járvány ürügyén korlátozzák a személyes szabadságjogainkat? Elképzelhető, hogy oltás formájában adják majd be a fenevad bélyegét?

Szóval, oltsunk vagy ne oltsunk?

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!