Dermesztő felfedezés: évtizedeken át élt egy tűvel az agyában egy 80 éves orosz nő
Dermesztő felfedezés: évtizedeken át élt egy tűvel az agyában egy 80 éves orosz nő

illusztráció(Shutterstock/Shine Nucha)

2023. 10. 05.
Az orvosok szerint így próbálták megölni a szülei a második világháború alatt, de ő túlélte a gyilkossági kísérletet.

A három centiméter hosszú tűt egy rutinvizsgálat során fedezték fel az orosz nő agyába fúródva, akinek az évtizedek alatt semmilyen tünete nem volt az eszköztől.

Az orvosok úgy vélik, hogy a nőt a saját szülei próbálták megölni még csecsemőkorában.

A második világháború alatt, az éhezés miatt több hasonló eset is történt, hogy szülők a babákat úgy ölték meg, hogy a koponyájukba tűt szúrtak, így a csecsemők meghaltak, de nem lehetett kimutatni a halál pontos okát.

Ez történhetett az idén 80 éves nő esetében is, de ő túlélte a szülei gyilkossági kísérletét. Az orvosok mindenesetre nem tervezik eltávolítani a tűt, mert attól tartanak, hogy ez komplikációkat okozna a páciens számára.

(Business Insider / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!