Családi dráma: rakétarepesz végzett egy 5 éves kisfiúval Szderótban
Édeasanyja még nem tudja a tragikus hírt, mert eddig altatásban volt
Családi dráma: rakétarepesz végzett egy 5 éves kisfiúval Szderótban

Forrás: Twitter/IDF

2021. 05. 13.
A Hamasz már napok óta elképesztő rakétatűz alatt tartja Izrael civilek által lakott területeit. A támadásoknak egyre több áldozata van, szerdán egy 5 éves kisfiú vesztette életét Szderótban.

Az előzetes nyomozás szerint Ido Avigal, aki Szderótban lakott a családjával, annak ellenére sérült meg a rakétatámadás során, hogy sikerült bejutnia a ház védett, erődített helységébe. A hatóságok szerint ez is mutatja azt, hogy a Gáza vonzáskörzetében levő településeken ismét biztonsági ablaküvegeket kellene alkalmazni, ami talán a hasonló tragédiákat megelőzheti. 

Ido egy rakétarepesz okozta sérülésbe halt bele. 

 

Édesanyja is kórházba került, neki a nyakából kellett eltávolítani egy repeszt, eddig altatásban és lélegeztetőgépen volt. Csütörtök reggel nyerte vissza a tudatát és kezdett el reagálni a környezetére. 

"Óriási katasztrófa ért bennünket"

- fogalmazott a 13-as csatorna kérdésére Ido édesapja. "Nem tudtuk megemészteni, hogy szülőkként kell eltemetnünk a fiunkat. Reméljük, hogy ő lesz az utolsó áldozat. A feleségem még nem tudja, mert még mindig lélegeztetőgépen van és nem tudom, hogyan mondjam el neki."

Az izraeli helyzetről szóló folyamatosan frissülő tudósításunkat itt olvashatja

(Arutz Sheva)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!