"Bolondnak néz engem? - Most épp igen" - nagyon egymásnak esett Trump és Piers Morgan
A volt elnök szerint a reklámvideót direkt manipulatív módon vágták meg
"Bolondnak néz engem? - Most épp igen" - nagyon egymásnak esett Trump és Piers Morgan

Youtube/TalkTV

2022. 04. 21.
Donald Trump volt amerikai elnök a jelek szerint kiviharzott egy, a csípős stílusáról híres Piers Morgannek adott interjúról, miután a 2020-as választások elvesztése kapcsán faggatta a brit műsorvezető. Morgan új műsora, a Piers Morgan Uncensored drámai 30 másodperces reklámjában az is látható, hogy a volt elnök „becstelennek” és „bolondnak” nevezi a műsorvezetőt.

Az interjú során a 75 éves Trump feldúltnak tűnik, amikor Morgan neki meri szegezni, hogy a 2020-as választás „szabad és tisztességes” volt, és „ön vesztett”. A volt elnök szerint „ilyet csak egy bolond gondol”.

Morgan ezután

megkérdezi Trumptól, hogy bolondnak tartja-e, mire a volt elnök azt válaszolja: „igen, most épp igen."

Amerika 45. elnöke egy ponton még azt is a brit műsorvezető arcába vágja, hogy nagyon őszinte ember, sokkal őszintébb, mint maga Morgan.

Miután Morgan emlékezteti Trumpot, hogy semmilyen komoly bizonyítékot nem tudott felmutatni azzal kapcsolatban, hogy valóban elcsalták a 2020-as választást, a volt elnök a következőképp reagál: „ezt nem gondolja komolyan”.

A hirdetés, amely „az év legütősebb interjúját ígéri”, azzal végződik, hogy Trump úgy tűnik, kiviharzik az interjúról, és szól a forgatócsoportnak, hogy „kapcsolják ki a kamerát”. A 75 perces műsort hétfőn este nyolckor mutatják be.

(Guardian/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!