Videó: kampányrendezvényen dulakodott a volt szlovák miniszterelnök és belügyminiszter
Videó: kampányrendezvényen dulakodott a volt szlovák miniszterelnök és belügyminiszter

Youtube/Televízia Markíza

2023. 09. 13.
A politikusok azután szólalkoztak össze, hogy a volt miniszterelnök a korábbi belügyminiszter kampányrendezvénye közelébe ment.

Igor Matovic, a volt szlovák miniszterelnök korruptnak tartja  többek között Robert Fico volt kormányfőt és Robert Kalinak korábbi belügyminisztert is, ezért elszabadultak az indulatok, amikor Matovic és Kalinak egymásba botlott egy kampányrendezvényen.

Matovic sajtótájékoztatót hirdetett a helyszínre és a kocsijában mikrofonba beszélve kritizálta Kalinakot, aki a mikrofont próbálta kivenni a politikustársa kezéből.

Matovic eközben maffiózónak titulálta Kalinakot, a volt kormányfő stábja pedig szintén beszállt a lökdösődésbe.

Egy másik felvételen az is látszik, hogy Matovic mellkason rúgta Kalinakot, majd a rendőrség szétválasztotta őket.

(Reuters / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!