Száműzi a trágár, odanemillő beszédet családi szektoraiból a Ferencváros
Száműzi a trágár, odanemillő beszédet családi szektoraiból a Ferencváros

Forrás: Fradi.hu

2021. 11. 19.
Közleményben tudatta a Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapata, hogy ezentúl a Groupama Aréna bizonyos szektoraiban tiltani fogják a trágár, ocsmány, csúnya beszédet, így védve a kiskorú meccsre látogatókat.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes

A klub hivatalos tájékoztatása szerint minderre a Magyar Labdarúgó Szövetség Biztonsági Szabályzatának 10.§.(9) által adott lehetőséget. Így az FTC stadionját üzemeltető Sportfive Hungary Kft-vel közösen úgy döntött, hogy száműzi az oda nem illő beszédet és viselkedést a Penny Market Családi szektorából!

A  tilalom már a november 21-én megrendezésre kerülő, MOL Fehérvár FC elleni bajnoki labdarúgó mérkőzéstől életbe lép, ami kimondja:

  • a trágár, obszcén kifejezések használata, ilyen megnyilvánulások megtörténte,
  • az ocsmány káromkodás,
  • a közösségellenes magatartás,
  • a fenyegető, agresszív, kötekedő, és egyéb megbotránkoztató megnyilvánulás,
  • a kiskorúak erkölcsi, érzelmi fejlődésére károsan ható egyéb magatartás, megnyilvánulás.

Az Fradi továbbá kiemeli a közleményében, hogy számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a szurkolói a legnagyobb mértékben ki legyenek szolgálva.

"Drukkereink megszokhatták már, hogy a Groupama Aréna kapui mindenki előtt nyitva állnak, akik a pályarendszabály rendelkezéseit betartva szeretnék látni hazánk legnépszerűbb labdarúgócsapatát"

- áll a közleményben. Ami az alábbi sorokkal zárul: Minden Fradi-meccsre szeretettel várunk hölgyeket és urakat, kicsiket és nagyokat. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a Fradi-család minden tagja jól érezze magát mérkőzéseinken, éppen ezért alakítottuk ki családi szektorainkat, amelyekben most új szabályrendszert vezetünk be.

(hetek/fradi.hu)

.
Előfizetői akció
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!