hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Fegyelem, őszinteség, alázat – Szergei Rebrov receptje a sikerhez
Fegyelem, őszinteség, alázat – Szergei Rebrov receptje a sikerhez

Fotó: Sebestyén István

2020. 10. 20.
A holnap sikeréért ma kell megdolgozni – vallja Szergei Rebrov, aki szerint a legfontosabb futballista erény a fegyelmezettség, amiben neki a matematika szeretete is segítséget jelent. Az ukrán edző vezetésével a Fradi 25 év után jutott be újra a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol a Barcelona, a Juventus és a Dinamo Kijev ellen is pályára lépnek.

Hogyan kezeli a médiafelhajtást?

– Nem beszélek jól magyarul, és nem én intézem a csapat médiamegjelenéseit, de ahogy elnézem, a média igazán élvezi, mi pedig profi módjára kezeljük. Ha Ukrajnában történt volna ugyanez, akkor nyilván jobban érzékelném a felhajtást.

Érzi a csapatra nehezedő nyomást?

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!