hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Ma konzervatívnak lenni a legnagyobb lázadás” - interjú Kubatov Gáborral
A Fidesz alelnöke beszélt a 2022-es választási esélyekről, a fővárosi állapotokról és a hazai labdarúgásról is
„Ma konzervatívnak lenni a legnagyobb lázadás” - interjú Kubatov Gáborral

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke(Fotó: Dósa Gyôzô)

2020. 09. 16.
A „kopasz”-ügy okozott neki néhány álmatlan éjszakát, Gyurcsány szerinte mindenkit „felzabál”, az antiszemita jelöltek tisztára mosdatását pedig komoly veszélynek látja. A Fidesz alelnökével beszélgettünk a 2022-es választási esélyekről, a fővárosi állapotokról és a hazai labdarúgásról is. 

A Fradi a Celticet és a Dinamo Zagrebet, a válogatott pedig Törökországot lepte meg bravúros győzelmével. Gondolta volna?

– Fradistaként engem az sem zavarna, ha holnap a Chelsea-vel játszanánk, azon gondolkoznék, hogyan tudnánk őket meglepni. Én azt vallom, hogy ha a Kékestetőt jelölöd ki elérendő célként, akkor sosem fogsz tudni feljutni a Mont Blanc-ra. Nyilván ezekben a győzelmekben benne van a szerencse is, de én azt látom, hogy egyre koncentráltabbak vagyunk. Nemegyszer a szerencse pont az ellenfeleknek kedvezett, ezért nem jutottunk tovább. Most viszont nemcsak ez fordult meg, hanem az is, hogy a fiatal játékosok a válogatottban végre rendkívül bátran játszanak. 

Mi lehet ennek az oka? Ennyit fejlődött volna a futballkultúránk? 

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!