hetilap

Hetek hetilap vásárlás
Rebrov: Nem sztárokra van szükség, hanem csapatra
A Fradi edzője a jelen sikereiről és a jövő álmairól
Rebrov: Nem sztárokra van szükség, hanem csapatra

Fotó: Budai László

2021. 01. 27.
Kapott „nagyon izgalmas” ajánlatokat, de nem hagyja itt a Fradit. A hosszú távú tervek helyett azonban inkább a következő meccsre koncentrál, hiszen a jelen sikerei alapozzák meg a nagyívű álmokat. Szergej Rebrovval, a Ferencváros vezetőedzőjével beszélgettünk.

Véget ért a Bajnokok Ligája álom. Milyen volt az utolsó, Kijev elleni meccs másnapján felébredni?

– Annak ellenére, hogy kikaptunk, megmutattuk a bátorságunkat és a bennünk rejlő spirituszt. Mindegyik BL-meccs nagyon jót tett a játékosoknak, rengeteget tanultunk – bár a Juventus és a Barcelona ellen alighanem mást nem is nagyon tudsz, csak tanulni. Ami az eredményeket illeti, ennél többet nem várhattunk el, elkeseredve is inkább csak amiatt voltam, hogy sok gólt kaptunk saját hibánkból. De ezen a szinten nagyon nehéz játszani, mert minden apró hibádat megbüntetik.  

Hogy érzi, a játékosai jól készültek fel mentálisan az össze­csapásokra?    

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!