Rekord Milánóban: Több mint 13 ezren vettek részt Franklin Graham evangelizációs eseményén
Több százan fogadták el Jézust megváltójuknak
Rekord Milánóban: Több mint 13 ezren vettek részt Franklin Graham evangelizációs eseményén

Facebook/Franklin Graham

2022. 11. 02.
Látogatottsági rekordot döntött a hétvégén Milánóban rendezett evangelizációs esemény, amelyen Franklin Graham hirdette az örömhírt. A rendezvény több mint 520 olasz evangéliumi közösség és a Billy Graham Evangelizációs Társaság erőfeszítéseinek az eredménye volt.

Összesen több mint 13 200 ember vett részt az eseményen, ami a „Noi Fesztivál” nevet viselte, és amelyen a legendás evangélista, Billy Graham fia hirdette az evangéliumot.

„Azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy Isten szeret téged, és megtalálhatod életed célját, ha hitedet és bizalmadat Isten Fiába, Jézus Krisztusba helyezed. Ő a mennyből érkezett a földre, hogy megmentsen minket a bűneinktől”

– fogalmazott a férfi.

Az üzenet hatására több százan döntöttek Jézus Krisztus mellett.

A szervezet közleményében arról számolt be, hogy ez volt a valaha volt legnagyobb összejövetel a milánói Mediolanum Forum nevű sportarénában, amely az esemény helyszínéül is szolgált. (A komplexum már több mint három évtizede működik.)

(ChristianPost/Hetek)

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!