Ötmillió dollárt nyert a lottón egy amerikai férfi, meglepő dologra költött először
Ötmillió dollárt nyert a lottón egy amerikai férfi, meglepő dologra költött először

Illusztráió(Shutterstock/Ivan Smuk)

2023. 09. 14.
“Biztos tévedés” - így reagált But T. a hírre, hogy ő nyerte az 1,7 milliárd forintnak megfelelő összeget.

A 77 éves coloradói férfi éppen kirándulni volt a kutyájával, amikor megnyerte a jackpotot. Amikor megnézte a lottózó honlapján a nyertesek listáját, nem hitt a szemének, hogy valóban ő nyerte meg a hatalmas összeget.

Bud T.-nek az volt az első dolga, hogy vett egy érett görögdinnyét magának a nyereményből és egy virágcsokrot a feleségének.

A férfi azt is elmondta, hogy a nyereménye egy részét a felesége közeljövőbeli műtétjeire fogják költeni, a többit pedig jótékonysági szervezeteknek fogja adományozni.

(New York Post / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!