hetek.hu/elofizetes oldalon.  " />
Orosz telefonbetyárok felhívták Justin Trudeau-t, azt hitte Greta Thunberg az
A kanadai elnökkel Trumpról, világháborúról és a klímaváltozásról is beszélgettek
Orosz telefonbetyárok felhívták Justin Trudeau-t, azt hitte Greta Thunberg az

Forrás: Youtube/Vovan222prank

2020. 11. 25.
Vlagyimir Kuznyecov és Alexej Sztoljanov világhírű orosz humoristák a svéd tinédzser aktivistalánynak, Greta Thunbergnek adták ki magukat és úgy viccelték meg a kanadai miniszterelnököt. Justin Trudeaunak valamikor a beszélgetés 10. percében esik le a tantusz, hogy átverés áldozata lett. 

A Hetek ünnepi előfizetői akciójában a nyomtatott és online hetilap csomagra előfizetők között több mint 80 értékes nyereményt sorsolunk ki. A fődíj egy Dacia Sandero személyautó. Minden az akció keretében előfizető olvasónk hetekes maszkot kap ajándékba. Részletek a hetilapban és a hetek.hu/elofizetes oldalon. 

Korábban Harry herceg és Elton John, valamint a Kamala Harris, Biden alelnök-jelöltje is áldozatául esett a humorista duónak. Most Justin Trudeau-t vették célba, a beszélgetésben Greta Thunbergnek adták ki magukat. 

A Youtube-ra is feltöltött beszélgetésben – amelyhez egy vicces animációt is gyártottak –, szóba került a harmadik világháború kirobbanásának a lehetősége, valamint az is, hogy olyan világban kellene meg élni, ahol "feketék és fehérek, keresztények és muszlimok, Trumpok és Putyinok, a te és az én számomra is van hely" - hangzik a felvetés.

"Hagyjátok ott a NATO-t, dobjátok el a fegyvereiteket, szedjetek virágokat és mosolyogjatok a természetre"

- mondja ál-Greta a kanadai miniszterelnöknek. Trudeau válaszában úgy fogalmaz, hogy ő is egy olyan világban szeretne élni, ahol nincsen szükség katonákra, de sajnos ez még nem ilyen világ. 

Az orosz telefonbetyárok többször is igyekeznek leleplezni magukat azzal, hogy a South Park című amerikai animációs sorozat kanadaiakat parodizáló karaktereit emlegetik, mint akiket meg szeretnének ismerni. Trudeau-nak csak sokadjára esik le, hogy kikről van szó és 10 perc elteltével bontja egy elköszönés után a vonalat. 

A miniszterelnök irodája később azt nyilatkozta, hogy nem Trudeau az első, aki ilyen átverésnek áldozatul esik. Mint mondják, a kanadai miniszterelnök amint megbizonyosodott a hívás átveréséről, rövid idő alatt udvariasan lezárta a beszélgetést. 

(BBC, Toronto Sun)

Előfizetői nyereményakció
Előfizetői nyereményakció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!