Orbán: a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen!
A magyar miniszterelnök megtartotta évértékelőjét
Orbán: a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen!

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

2023. 02. 18.
Orbán Viktor a szombaton tartott évértékelőjén a közelmúltban kirobbant botránnyal kapcsolatban azt mondta: a pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen, a felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

A kormányfő hangsúlyozta: "nem érdekel bennünket, hogy megbolondult a világ, nem érdekel bennünket, hogy miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak egyesek, nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant".

Ez itt Magyarország, és itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének!

- jelentette ki.

A miniszterelnök elmondta: a jogszabályok megvannak, a hiányzók pedig meglesznek, de ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, édesanyákra és édesapákra, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz, mert

"a gender propaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre veselkedő legnagyobb veszély"

- emelte ki.

ijelentette: "azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket, mert ami sok, az sok", efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskoláinkban. "Számítunk minden jóérzésű magyar emberre, hogy ezt a munkát 2023-ban egyszer és mindenkorra közösen el tudjuk végezni" - fogalmazott.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!