Nem volt kedve körbemenni a munkásoknak, utat vágtak a kínai nagy falba
Nem volt kedve körbemenni a munkásoknak, utat vágtak a kínai nagy falba

Illusztráció(Shutterstock/Yuri Yavnik)

2023. 09. 05.
Súlyos károkat okoztak a munkások, amikor markolóval vágtak a falba egy jó nagy nyílást.

A kínai hatóságok előállítottak két munkást, amiért a nagy falnál végzett munkálatok során az építménybe egy “átjárót” vájtak.

A munkások egy olyan helyen tett kárt a falban, ahol már amúgy is rés volt, de az eredetihez képest sokkal nagyobb helyet csináltak, hogy a markoló is átférjen rajta, és ne kelljen annyit utazniuk.

A rendőrség szerint a munkások “visszafordíthatatlan károkat” okoztak a nagy falban, és ezzel veszélyeztették a kulturális emlékeket is.

(BBC News / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!