Most ingyenesen elérhető a Hetek teljes lapszáma!
Most ingyenesen elérhető a Hetek teljes lapszáma!

Forrás: Hetek

2021. 03. 31.
A rendkívüli helyzetre és a húsvét ünnepére tekintettel a Hetek ingyenesen elérhetővé teszi aktuális hetilap tartalmait.

A húsvéti lapszámunk teljes tartalmát ide kattintva találja.

A világjárvány talán legdrámaibb időszakát éljük, sokan vesztettünk el rokont, barátot, mások személyesen is megtapasztalták a betegség tüneteit, a gazdasági következményeket pedig talán mindannyian érezzük a bőrünkön.

Ebben a rendkívüli helyzetben és a húsvéti ünnep napjaira tekintettel a Hetek szerkesztősége a lehetőségeihez mérten kíván segíteni a kedves Olvasóknak. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy

az eheti lapszámunkat teljes terjedelmében ingyenesen elérhetővé tesszük a hetek.hu oldalán.

Fehér kerettel ismerjük el az egészségügyi dolgozók önfeláldozó munkáját

Ez a húsvéti ünnep sajnos nem tud abban a felszabadultságban telni, mint amit a korábbi években megtapasztaltunk. Az alagút végét azonban már látni lehet, hiszen több országból is érkeznek olyan reményteli hírek, amelyek a tömeges oltások hatékonyságát támasztják alá.

Ma Magyarországon kiemelten nagy elismerés és köszönet jár azoknak, akik a járvány elleni védekezésben dolgoznak. Előttük kívántunk tisztelegni rendkívüli címlapunkkal, amely most fehér keretet is kapott.

Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy segítsük a munkájukat!

Ezt leginkább azzal tudjuk megtenni, hogyha minden higiénés előírást és korlátozó intézkedést fegyelmezetten betartunk még a húsvéti négynapos hétvége alatt is. Ezzel tehermentesítjük azokat, akik még ezekben a napokban is önfeláldozó módon küzdenek a bajba jutott életekért.

Húsvét és gyógyulás a friss lapszámban

A lapszámunkban természetesen kiemelten foglalkozunk a Covid-járvány aktualitásával, de több reményteli, inspiráló tartalommal is találkozhatnak az olvasók.

– Utánajártunk annak, hogy mi lehet a hátterében az AstraZeneca-oltás körüli állandóan váltakozó, egymásnak ellentmondó kommunikációnak. Politikai elemzőkben és szakemberekben is erős a gyanú, hogy a Magyarországon is használt oxfordi oltóanyag körüli felhajtás legalább annyira politikai machináció, mintsem egészségügyi felülvizsgálat.

– Időről-időre olvashatunk arról, hogy kiváló magyar szakemberek is részt vesznek különféle „űrprojektekben”. Az űrtudomány jeles magyar képviselőiről méltatlanul kevés szó esik, holott a Mars-expedíciók, műholdfejlesztések és egyéb projektek is rendre közvetve és közvetlenül is kapcsolódnak hozzájuk. Nekik szenteltük ezt a cikket.

– A húsvét üzenete az élet győzelméről és a feltámadásról talán nem is lehet aktuálisabb, mint napjainkban. Morvay Péter írása a Hit és Értékek rovatban a keresztényekre aggatott jelzőkről, és a valódi hit miben létéről itt olvasható.

– A botanikus szakember Fráter Erzsébet korábbi kiváló könyve után most ismét bibliai vonatkozásokról ír, ezúttal nem a Szentírásban található növények, hanem az ételek „kerültek az asztalra”. A húsvét apropóján így adta magát, hogy a peszach körüli étkezési szokásokról beszélgessünk, amelynek bizony komoly üzenete van a ma embere számára is.

– Bár nap mint nap halljuk a drámai halálesetek számát, arról ténylegesen kevesebb szó esik, hány olyan ember van, aki csodálatos módon fel tudott épülni rendkívül válságos állapotból is. Ilyen meggyógyult emberekkel beszélgettünk, akik állítják: az ima erejének és Istennek köszönhetik, hogy élve, a saját lábukon sétáltak ki a Covid-osztályokról.

A lapszámban még számos további izgalmas írás olvasható ezen a linken, ezúttal előfizetéstől függetlenül.

Ha felkeltették érdeklődését a Hetek tartalmai és tovább böngészne az archívumunkban, vagy olvasná a következő lapszámainkat a jövőben, az alábbi linken tud előfizetni, akár már 1800 forintért.

Áldott húsvéti ünnepet, jó egészséget kíván a Hetek szerkesztősége!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!