hetilap

Hetek hetilap vásárlás
„Ha van ismerőse, kezdjen el imádkozni önért” – covidos gyógyultakkal beszélgettünk
Drámai küzdelmek, felemelő szabadulások
„Ha van ismerőse, kezdjen el imádkozni önért” – covidos gyógyultakkal beszélgettünk

Fotó: Shutterstock/ Puzzlepix

2021. 03. 31.
„Isten ad nekünk életet, leheletet és mindent – ha valamikor, akkor az elmúlt hetekben minden eddiginél jobban megtapasztaltuk ezt a bibliai igazságot” – mondta lapunknak Indruck Éva, akinek a férje nemrég jött haza az intenzív osztályról. „Covidos” gyógyultakkal beszélgettünk.

EZT A CIKKET MOST INGYENESEN ELOLVASHATJA. A rendkívüli helyzetre és a húsvét ünnepére tekintettel a Hetek ingyenesen elérhetővé teszi friss hetilap tartalmait. További cikkeink ide kattintva érhetőek el. Áldott ünnepet kívánunk!  

Koronavírus-fertőzésből gyógyultakat kerestünk meg, hogy elmondják nekünk életük eddigi legnehezebb két-három hetének tapasztalatait. Ők azok, akik gondolkodás nélkül beoltatják magukat bármelyik oltással, ha úgy adódik, mert ezt a vírust még egyszer nem szeretnék elkapni.

Óriási a kiszolgáltatottság a koronavírussal szemben, hiszen máig nem látni világosan, kire hogyan hat a fertőzés. Az egészségügyi rendszer régóta a kapacitásai határán túl működik, és az orvosok, ápolónők úgy érzik, nem is egy betegséggel, hanem magával a halállal vívnak elkeseredett küzdelmet. S hogy minden együtt legyen, a médiában terjengős okfejtéseket is olvashatunk a hit és a közbejáró imák „nem számottevő, placebohatásáról” – miközben ugyanazon cikkben azt is elismeri a szerző, hogy ez a téma „nem egy agyonkutatott” terület.

Hetek Univerzum
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!