Jézus születése továbbra is rekordokat dönt: soha nem látott érdeklődés övezi a The Chosen karácsonyi epizódját
A film a neves amerikai forgalmazó cég, a Fathom Events történetének legkelendőbb mozija lett
Jézus születése továbbra is rekordokat dönt: soha nem látott érdeklődés övezi a The Chosen karácsonyi epizódját

Forrás: Youtube/The Chosen

2021. 12. 06.
'A Mária, József és a Hírnökök', a 'The Chosen', azaz 'A kiválasztott' újszerű, Jézusról készül autentikus sorozat karácsonyi epizódja 8 millió dolláros jegyeladással a neves amerikai filmforgalmazó cég, a Fathom Events történetének legnagyobb érdeklődést kiváltó filmje lett. December 10-éig vetítik majd az Egyesült Államok több mint 1700 mozijában.

Az írás megmarad elnevezésű ünnepi előfizetői akciónkban a nyomtatott és online hetilap előfizetéssel a több mint száz nyeremény mellett EGY VADONATÚJ AUTÓT lehet nyerni. Részletek és a teljes nyereménylista itt: www.hetek.hu/elofizetes 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a családbarát Vidangel mozicsatorna minisorozatát, a The Chosen-t (A Kiválasztott) már több magyarországnyi néző látta. Többek közt azért is, mert az evangéliumi történetet Jézus kortársai nézőpontjából elbeszélő sorozat szabadon elérhető – immár hetven (!) nyelven feliratozva. A sorozat különlegessége, hogy autentikus kinézetű mesterrel és tanítványaival kalauzol el az evangéliumok világába, természetes nyelvezettel, vallásos sallangok nélkül.

A karácsonyi epizód bemutatójára eladott jegyek (640 ezer) összege ugyanis meghaladta a 8 millió dollárt. A Fathom az Egyesült Államok 11. legnagyobb moziforgalmazója, az AMC, a Regal Cinemas és a Cinemark közös vállalkozása.

A filmet eredetileg csak két éjszakán át játszották volna az amerikai mozik, miután azonban megugrottak jegyeladások, egészen december 10-ig vetítik majd több mint 1700 helyszínen.

 „Tudtuk, hogy van valami különleges ebben a témában”

– mondta Ray Nutt, a Fathom Events vezérigazgatója egy sajtóközleményben.

„Hálásak vagyunk a The Chosen szenvedélyes rajongóinak és kiállító partnereinknek, akik a vetítési időpontok és helyszínek hozzáadásával alkalmazkodtak a kereslethez. Mindannyian partnerek vagyunk ezen az úton, hogy megszerezzük az 1. helyet a Fathom valaha volt legkelendőbb eseményeként!” - tette hozzá

A filmben a The Chosen új, Betlehem-központú, Jézus születését bemutató epizódja mellett több neves keresztény zenész és zenekar, köztük Phil Wickham, a For King and Country, a Maverick City Music, Cain, Brandon Lake, Jordan Feliz, We the Kingdom és Matt Maher előadásában csendülnek majd fel a karácsonyi klasszikus dalok. 

Néhány héttel a mozis bemutató után a film az eddigi epizódokhoz hasonlóan ingyenesen online is elérhető lesz, magyar felirattal.

(Christian Headlines/Hetek)

.
Előfizetői akció

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!