Indiana Jonest is beelőzte a gyerekeket mentő, hívő ügynökről szóló film Amerikában
Indiana Jonest is beelőzte a gyerekeket mentő, hívő ügynökről szóló film Amerikában

Forrás: Youtube/Fox News

2023. 07. 07.
A valós történeten alapuló film egy volt amerikai ügynökről szól, aki több száz, szexrabszolgának eladott gyereket mentett meg, amiben a hite inspirálta.

A Sound of Freedom (A szabadság hangja) iránt már most hatalmas az érdeklődés, így fordulhatott elő, hogy még a legújabb Indiana Jones-filmnél is nagyobb lett a nézettsége július 4-én.

A film Tim Ballard életéről szól, aki az amerikai belbiztonsági szolgálatnál dolgozott ügynökként, és egy-egy gyerekkereskedelmi ügyben kész volt elmenni megmenteni a szexrabszolgának eladott kicsiket akár Kolumbiába is.

A filmben Ballard (akit Jim Caviezel alakít) Dél-Amerikába követi a nyomokat és igyekszik megmenteni egy kislányt, akinek a testvérét már korábban kiszabadított a fogva tartóitól.

A castingnál szándékosan Caviezelt választották, mert olyan színészt kerestek, aki már korábban is nyilvánosan vállalta a hitét.

A filmstúdió - amely a nagysikerű The Chosen-sorozatot is streamelte - a filmmel

valójában egy mozgalmat szeretne építeni, hogy minél több gyermeket meg lehessen menteni a szexuális kizsákmányolástól.

(Yahoo / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!