Hősies bátorság: a koncert egyik nézője kapcsolta le a moszkvai terroristát
Ki fogják tüntetni
Hősies bátorság: a koncert egyik nézője kapcsolta le a moszkvai terroristát

Forrás: Youtube/Telegraph

2024. 03. 23.
Az Orosz Nyomozó Bizottság kitüntetésre terjesztené fel azt a civilt, aki a moszkvai terrortámadás során példátlan bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor a négy támadó közül az egyiket sikeresen semlegesítette. 

A moszkvai terrortámadásról szóló hírfolyamunkat ide kattintva érheti el.

A bizottság a Telegramon tájékoztatott arról, hogy a koncert egyik nézője kapcsolta le az egyik merénylőt, miközben éppen a feleségét próbálta megvédeni, amikor a fegyveresek behatoltak a komplexumba. 

A civilt a hatóság nem nevezte meg, de annyit leszögeztek, hogy ki szeretnék tüntetni, amiért a cseledetével és döntéseivel számos ember életét megmentette egy kritikus pillanatban. 

(BBC)

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!