Erste a Heteknek: jóváírja a bank a leállás alatt indított lakossági utalások díját
Erste a Heteknek: jóváírja a bank a leállás alatt indított lakossági utalások díját

Illusztráció(Shutterstock/U__Photo)

2023. 09. 07.
Az Erste lakossági netbankja hosszú órákig elérhetetlen volt, a pénzintézet elárulta a Heteknek, hogy hogyan kárpótolja a kiesett idő miatt az ügyfeleit.

Ahogy arról beszámoltunk, szerverproblémák miatt több mint 12 órán át nem tudtak az Erste Bank ügyfelei átutalásokat végezni, többen a fizetésüket sem kapták meg a netbank leállása miatt, de olyan is volt, aki a bankkártyájával sem tudott fizetni.

Az Erste megkeresésünkre jelezte, hogy elengedi, illetve jóváírja a lakossági és mikrovállalati ügyfelei által a fiókban vagy TeleBankon a leállás alatt indított utalások díját.

A pénzintézet arról is tájékoztatott, hogy már minden szolgáltatás újra „teljeskörűen elérhető”.

(Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!