Donald Trumppal találkozott Orbán Viktor
A miniszterelnök kiemelte, hogy mindketten elkötelezettek az illegális migráció elleni küzdelemben és a béke mellett
Donald Trumppal találkozott Orbán Viktor

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

2022. 08. 03.
Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor. 

A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalán az alábbi videót tette közzé a találkozóról:

Mint a videóban fogalmaz, mindketten elkötelezettek az illegális migráció elleni küzdelemben, valamint az alacsony adók és a béke mellett.

A háborús gazdasági válság és infláció kapcsán pedig elmondta, hogy egyetértettek abban, hogy annak egyetlen ellenszere a béke.

„Békét viszont csak erős vezetők tudnak teremteni”

– fogalmazott.

Szerinte ezért a magyarok érdeke is az, hogy az USA erős legyen.

(MTI/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!