Ajándékozzon Heteket karácsonyra!
Most egy előfizetéssel két embert is meglephet
Ajándékozzon Heteket karácsonyra!

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2020. 12. 18.
Az idei karácsony minden szempontból más mint a többi. Egy kétségkívül nehéz és kihívásokkal teli időszak közepén a legtöbben nem tudjuk személyesen kifejezni hálánkat és együttérzésünket rokonaink és barátaink felé. Ilyenkor sokszorosan felértékelődik minden gesztus, minden kedvesség, ajándék.

Miért ajánljuk a Heteket ajándéknak? 

Ez nem csupán egy egyszeri meglepetés, a Hetek-előfizetés egy utazás. Adott időtartamra elkíséri a megajándékozott személyt: hétről-hétre, napról-napra nem csak tájékoztat, de szórakoztat és inspirál is. Egyetlen előfizetés akár egy egész éves élményt, exkluzivitást jelent. Ötvenegy lapszámot, vagy adott esetben egy egész éves korlátlan hozzáférést több mint 35 ezer izgalmas íráshoz az elmúlt 23 évből. A Hetek-előfizetés ajándéka egy maradandó élményt nyújt.

Kinek érdemes Heteket ajándékozni? 

Tulajdonképpen bárkinek. A Hetek tartalmai a korai tinédzserkortól kezdve a legidősebb korosztályig fogyaszthatóak, a legváltozatosabb témákat járják körül. Közel sem csak közéleti-politikai írások vannak a lapban. Az életmódbeli tanácsoktól kezdve a rendkívül motiváló üzleti interjúkon át a spirituális elemzésekig mindent megtalál a kedves Olvasó a Hetek oldalain. A Hetek éppúgy jelent örök értéket egy kezdő egyetemistának, egy sikeres vállalkozónak, vagy helyi politikusnak, mint a most leginkább veszélyeztetett korosztálynak, a rendkívüli tapasztalattal bíró idős honfitársainknak. 

Hogyan működik az ajándékozás? 

A hetek.hu/elofizetes oldalon kiválasztva a csomagot és időtartamot, szabadon megjelölhetjük azt a személyt, akit szeretnénk meglepni. A most futó nyereményakciónkban azok a megrendelők vehetnek részt, akik a nyomtatott hetilap + online hozzáférés csomagra fizetnek elő. Ezzel könnyedén megtehetjük, hogy felbontjuk az előfizetést, és az egyik felét magunknak kérjük, míg a másikat pedig elajándékozzuk. (Vagy akár mindkettőt egy, vagy felosztva két külön személynek adjuk.) Mindössze pár perc alatt egy örök értékkel lephetjük meg a szeretteinket, ismerőseinket. Ráadásul mindezzel mi is nyerhetünk, akár a fődíjat: egy Dacia Sandero személyautót.

AJÁNDÉKOZNI SZERETNÉK >>>

Ha elakad, vagy kérdése van, bátran írjon az elofizetes@hetek.hu címre, ahol a kollégáink készséggel állnak rendelkezésre. 

Áldott ünnepeket, kellemes pihenést és mindenek előtt jó egészséget kívánunk! 

 

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!