Tényleg elavult volna a házasság? – Hölgyválasz

Tényleg elavult volna a házasság? – Hölgyválasz

2022. 06. 07.
Az elmúlt hetekben nem először hallhattunk arról, hogy egy ismert hazai férfi a házasság, vagy a monogámia elavultságán, működésképtelenségén filozofál. Ezek a magasröptű eszmefuttatások nagyjából ugyanonnan és ugyanoda csurognak: egy (kívülről) stabil(-nak tűnő – és ez nem személyes, hanem az insta-kort jellemző zárójelezés) párkapcsolatban élő apa mondja azt, hogy képtelenség hosszú távon hűségesnek lenni, az ezt intézményesítő házasság ezer éves, ósdi, a mai korban nem működő dolog. Majd ezt követően rendre találnak valami, a megcsalást helyettesítő, de mégsem ilyen végletesen negatív színezetű cuki szócskát, mint az elhajlás, vagy másokkal randizás stb. 
Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!