"Nem a jelen korra lett kitalálva" - Működésképtelen, elavult rendszernek tartja a házasságot Sebestyén Balázs
"Nem a jelen korra lett kitalálva" - Működésképtelen, elavult rendszernek tartja a házasságot Sebestyén Balázs

Forrás: Youtube/Partizán

2022. 06. 03.
Sebestyén Balázs a közelmúltban a Balázsék reggeli rádióműsorban kijelentette, hogy a házasság egy „többezer éves rendszer, ami nem a jelen korra lett kitalálva”, amit még ma is sokan erőltetnek. A műsorvezető ugyanakkor elismerte, hogy ma is vannak, akik sikeresek tudnak lenni benne.

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc a csütörtöki adásban beszélgettek a házasság és azon belül is a hűség, és az úgynevezett "elhajlási engedély" témaköréről

Balázs az elhajlási engedélyről kifejtette, hogy az szerinte „legális megcsalást” jelent, ami, ha „oda-vissza történik”, sokkal őszintébb tud lenni, mint a jelenlegi házasságok, párkapcsolatok. 

"Önmagában ez a házasság intézménye nagyon fáradt történet. Ez egy több ezer éves rendszer ami nem a jelen korra lett kitalálva, ezért nem is működik”

– fogalmazott Sebestyén Balázs.

Az is kiderült, hogy a házasságról úgy vélekednek, mint ami „akkor történik, ha a legboldogabb vagy”, onnantól kezdve pedig „van egy folyamatosan lefelé ereszkedő íve”.

(Mandiner/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected] - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!