Vonzó ajánlat - Légy más, mint a konkurenseid! (x)
Vonzó ajánlat - Légy más, mint a konkurenseid! (x)

www.adnetmedia.hu

2021. 04. 21.
Ebben a piacorientált világban muszáj kiemelkednünk a versenytársak közül, ebben természetesen a weboldalunk is sokat segíthet. Azonban ehhez szükség lesz egy vonzó ajánlatra is, hiszen nagyjából 5 másodperced van a potenciális vásárlók meggyőzésére.

 

Ez egy PR cikk

 

Szóval, te mit tudsz ajánlani a vásárlóknak? Mit jelen a vonzó ajánlat? Most ezt járjuk kicsit körbe.

 

A vonzó ajánlat szerepe

 

A vonzó ajánlat, vagy más néven Value Proposition, lényegében a weboldal legjobb ajánlatának, üzletének nevezhető. Ez nem csak a mi vállalkozásunkra, de az egész piacra érvényes lehet. Ennek segítségével képesek beazonosítani az emberek, különválasztani a versenytársaktól.

Ehhez azonban nem szükséges teljesen új termékkel vagy szolgáltatással megjelenni a piacon, elég, ha a profilod vonzó jellegére koncentrálsz! 

 

Mitől lesz vonzó egy vonzó ajánlat?

 

A konkurencia is azzal hozakodik elő a piacon, amivel te is, szóval sok esetben a termékportfólión nem tudunk változtatni, azon viszont igen, hogy hogyan kínáljuk azt! Tedd vonzóvá! Az első lépés, hogy meghatározd az erősségeid.

Azután kell az a kis “plusz”, amit az emberek észrevesznek, felismernek, akarnak. Minden vásárló a lehető leggazdaságosabb üzletet szeretné megkötni, így lényeges a jó ár-érték arány is. Ehhez azonban jó, ha plusz érték is társul. Ilyen lehet például egy ingyenes szolgáltatás és egyéb kiemelkedő “plusz” (hosszú garancia, biztosítás vagy ajándék).

Ha szeretnél bogarat ültetni az emberek fülébe, ebben segít egy vonzó ajánlat, na de persze előbb érdemes az Adnet Media professzionális weboldaltervezés szolgáltatását is igénybe venni. Ez már egy minőségi online platformmal támogat téged. 

 

Fontos a mérték

 

A plusz értékekkel is óvatosan kell bánni, ne ess át a ló túloldalára! Nem egy kívánatos plusz szolgáltatás van, amely képes meggyőzni a vásárlót, de a túl sok ajánlat éppen a fordított eredményt érheti el.

A túl sok ajánlat nem biztos, hogy valós képet fest majd rólunk, mivel a vásárlók jól érzékelik, hol a “tűréshatár” egy-egy termék vagy szolgáltatás kapcsán. Elég még néhány kattintás, és mindent ellenőriznek a versenytárs weboldalán. Egy kis gyanú pedig elég, hogy leromboljuk a gondosan felépített bizalmat.

Egy vállalkozás sincs, amely képes lenne figyelmen kívül hagyni a vonzó ajánlat fogalmát. Használd fel te is előnyeid és erősségeid arra, hogy plusz értéket kínálj fel a vásárlók számára!

 

Érték a piacon

 

A vonzó ajánlatok, a plusz szolgáltatások nemcsak vonzóvá, de értékessé is teszik majd tevékenységed a piacon. Tulajdonképpen ez az, amivel növelhetjük az ügyfelek elköteleződésének mértékét irányunkban. Olyan kapcsolatot hozhatsz létre ügyfeleiddel, amely szilárd alapokon áll, ráadásul ennek minden előnyét élvezheted!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!