Videó: a 19. századi Budapestet emlegetve tanítják az arab gyerekeket zsidógyűlöletre
Videó: a 19. századi Budapestet emlegetve tanítják az arab gyerekeket zsidógyűlöletre

Twitter/@amjadt25

2024. 06. 17.
Nem arra tanítják a palesztin gyerekeket, hogy a cionistákat vagy az izraelieket gyűlöljék, hanem hogy a zsidókat – számolt be róla a Visegrád 24 a közösségi médiában.

Bejegyzésében az oldal Amdzsad Taha Közel-Kelet szakértő tweetjére hivatkoznak, amiben egy részletet tett közzé abból az adásrészletből, amin keresztül állítása szerint a palesztin gyerekeket igyekeznek antiszemitizmusra nevelni. A tanmesében a 19. századi Budapestre tesznek időutazást a szereplők, akikkel egy ott repkedő madár közli, hogy

"Tudnotok kell, hogy az egész világ gyűlölte (ekkor) a zsidókat."

„Ugyanezeket a videókat sugározza a Hamász-féle Gáza TV és a Jemeni Húszik Csatornája, amelyeket a Biden-kormányzat le akar venni a terroristák listájáról, amint beszüntetik a Vörös-tengeren folytatott tevékenységüket” – írja Taha.

Iratkozzon fel a Hetek megújult hírlevelére! Hetente egy csokorban ajánljuk különleges tartalmainkat, a legizgalmasabb interjúinkat, videóinkat, világnézeti és kiemelt cikkeinket.  EZEN A LINKEN TUD FELIRATKOZNI.

hetek hírlevél/viber

Legfrissebb online híreinkért csatlakozzon a Hetek belső Viber-csoportjához! Így nem kell órákat szörföznie a híroldalak között, tőlünk megkapja telefonjára a nap legfontosabb világnézeti tartalmait.  CSATLAKOZZON A CSOPORTHOZ EZEN A LINKEN.  

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!