Tudnivalók a házi vízmű rendszerről (x)
Tudnivalók a házi vízmű rendszerről (x)

www.automataontozorendszer.com

2021. 07. 26.
A vízellátásról sokszor olyan helyen is gondoskodni kell, ahol annak kialakítása első ránézésre bonyolultnak tűnhet. Egy nyaraló, egy tanya környékén például a házi vízmű segít ebben. 

 

Ez egy PR cikk

 

Ez ugyanis sokkal gazdaságosabb, mint a vízhálózatra való rácsatlakozás. A következő pár sorban kicsit többet megtudhatsz a házi vízmű rendszer előnyeiről és annak működési elvéről. Tarts velem egy rövid cikk erejéig!

A házi vízműről bővebben

Az automatikus vízellátásban a házi vízmű segít. Ezenkívül feltölthetjük vele a medencét, a víztároló tartályt, de az öntözésben is támogat minket.

De hol is érdemes használni? A köves, sziklás talajban például nem érdemes alkalmazni, mert így biztosan költséges lesz. Viszont otthonunkban jól hasznosítható a rendszer. Az esővízzel pótolható a WC-tartály vize.

A házi vízmű támogatja a család vízfelhasználási költségeinek csökkentését.

Miért ruházzunk be a házi vízműre?

A házi vízmű nagyon takarékos rendszer, amivel sokat spórolhatunk, köszönhetően automatikus működésének. Elég csak egyszer beépíteni, azt követően már nincs szükség minden egyes locsolás során bekapcsolni a szivattyút és a locsolótömlő végéhez szaladni. A házi vízmű mellett ugyanis elég lesz egy tömlő és egy elzárható locsolófej.

Amennyiben neked sem mindegy, hogy milyen alkatrészeket szerzel be a kiépítéshez, akkor keresd fel bátran az AutomataÖntözőrendszer.com házi vízmű kínálatát!

Miből áll a rendszer?

A házi vízmű alapjában véve három részből áll; részét képezi a szivattyú, a hidrofor tartály és a nyomáskapcsoló.

A szivattyú szállítja a vizet, a nyomáskapcsoló annak működését vezérli.

Ez azért is hasznos, mert nem szükséges folyamatosan ki- és bekapcsolni a rendszert, másrészt annak élettartalma is megnövelhető ezáltal.

Árvíz utáni teendők - tisztítás

Már biztosan hallottál arról, hogy mennyire fontos az árvíz utáni tisztítás. De miért is olyan lényeges ez? Azért, mert az árvíz utáni visszavonulás okozza a legnagyobb szennyezést a talajban, a vízben és a talaj felett is. Ebben az esetben egy fúrt vagy ásott kút is elszenvedheti a helyzetet és olyan szennyeződéseket is kaphat, amelyek akár vírusos és bakteriális fertőzéseket is okozhatnak az emberi szervezetben.

Egyszóval, ekkor nemcsak a víz tisztítása, de a házi vízmű és szivattyú tisztítása is rendkívül fontos.

Amennyiben szükséged van tippekre az automata öntözőrendszer kiépítéséhez, akkor kérdezd bátran a AutomataÖntözőrendszer.com munkatársait, akik szívesen segítenek neked mindenben! Tervezd meg személyre szabottan a rendszert, és aknázd ki annak előnyeit!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!