Tom Hardy: színész vagyok, természetes hogy férfiakkal is lefeküdtem fiatalként
A 43 éves sztár most jegyben jár barátnőjével, és állítja, bár van nőies oldala, kinőtte a "kísérletezgetést"
Tom Hardy: színész vagyok, természetes hogy férfiakkal is lefeküdtem fiatalként

Forrás: Shutterstock/PuzzlePix

2021. 06. 02.
A hollywoodi sztárszínész, Tom Hardy közelmúltban adott interjújában többek között nőies oldaláról és a fiatalkori homoszexuális kalandjairól vallott, melyek állítása szerint már nem neki valók. A 43 éves színész jelenleg jegyben jár barátnőjével, Charlotte Riley-val és két gyermeket nevel.

PLUSZ 1 HÓNAP a Hetekkel! Minden előfizetőnknek most 4 lapszámmal többet adunk. Részletek a hetek.hu/elofizetes oldalon. A világ változik, az érték állandó!

Tom Hardy-t olyan filmek tették híressé, mint Az elit alakulat című háborús minisorozat, a Sólyom végveszélyben című háborús film, az Eredet című sci-fi-thriller, a Suszter, szabó, baka, kém, illetve A sötét lovag – Felemelkedés című Batman-film.

Első feleségétől, Sarah Wardtól öt év házasság után 2004-ben vált el. Korábbi barátnőjétől 2008-ban fia született. 2010 júliusában, egy év randevúzás után eljegyezte Charlotte Riley színésznőt, akivel az Üvöltő szelek televíziós sorozat forgatásán ismerkedett meg. Második gyermeke 2015-ben született meg.

Húszas évei elején alkohol- és kokainfüggőségével küzdött, majd bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe és 2003 óta tiszta.

Hardy meglepő választ adott a Now magazin kérdésére, eddigi élete során volt-e szexuális kapcsolata más férfiakkal.

"Fiatalként? Persze, hogy volt. Színész vagyok, az isten szerelmére. Játszottam én mindennel és mindenkivel.

Szeretem a fizikai kapcsolat ilyen formáját, de most, hogy a negyvenes éveimben járok, nem nekem való már ez. Befejeztem a kísérletezgetést, de egy másik férfival folytatott kapcsolat rengeteg dolgot kínál, amire szükségem volt az életemben."

Az Eredet sztárja hozzátette, örül, hogy a meleg férfiak megértik cipők iránti szenvedélyét, majd hozzátette, sok nőies tulajdonsága van, hiába tűnik annyira férfiasnak, hiszen sok meleg férfi is férfias kinézetű.

"Sokan mondják, hogy férfiasnak tűnök. Eredendően nőiesnek érzem magam. Szeretnék a fiúkhoz tartozni, de mindig kicsit kívülállónak éreztem magam. Talán férfias tulajdonságaim abból fakadnak, hogy túlkompenzálom a tényt, hogy nem tartozom a fiúk közé."

(Daily Mail/Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!