Természetes úton a narancsbőr ellen (x)
Természetes úton a narancsbőr ellen (x)

www.napibio.hu

2021. 04. 27.
A nők nagy százalékát érintő problémakör, annak megválaszolása, hogy hogyan lehet küzdeni a testrészeken megjelenő narancsbőr ellen. Miután a kérdéskör a mai napig gyakran jelenik meg a női magazinokban, ezért feltételezhető, hogy a téma a mai napig sokakat érint, és a kérdés megoldatlan.

 

Ez egy PR cikk

 

A narancsbőr kialakulásának okai

 

Abban a szakemberek leginkább egyetértenek, hogy a bőr gödrökkel teli elváltozása a kötőszövet és a zsírszövetek egyensúlyának megváltozásával alakul ki, de arra vonatkozóan, hogy ennek a megváltozott egyensúlyi állapotnak mi lehet az oka, számos elmélet létezik. A legtöbben a hormonok egyéni összetételében, az étkezési szokásokban, mozgásszegény életmódban, illetve az öröklött genetikában látják a cellulit kialakulásának főbb okait. 

 

Hogyan lehet megszabadulni a bőr alatt megjelenő zsírrétegtől? 

 

A kérdés nagyon sok hölgyet foglalkoztat, de a tökéletes megoldást sajnos még nem találták meg. Több módszer is segít a testrészeken jól látható kitüremkedések csökkentésében, de annak teljes megszüntetése szinte lehetetlen.

A legfontosabb célnak a kötőszövet és zsírszövet ismételt egyensúlyi állapotának létrehozását tekinthetjük. Ennek elérését két alapvető módon segíthetjük, de a legjobb eredményt ezek ötvözésével érhetjük el.

Az első és legfontosabb, hogy kiemelten figyeljünk az étkezési szokásainkra. Túlsúly esetén első lépésként a kívánt testsúly eléréséhez akár étrend-kiegészítők, teák segítségét is érdemes igénybe venni ahhoz, hogy csökkentsük a testünkön kialakult narancsbőrt. Az étkezés szempontjából a legfontosabb szabály, hogy figyeljünk a rendkívül sok folyadék bevitelére, illetve hogy étkezésünk során a nyers zöldséget, gyümölcsöt, rostdús élelmiszereket, fehér húsokat részesítsük előnyben.

Az egészséges étrend betartása mellett az is fontos dolog, hogy nagy figyelmet fordítsunk a testmozgásra. Az aktív sport kiemelten hozzájárul a méregtelenítés folyamatához, azonban ha ezt még hatékonyabbá szeretnénk tenni, szaunázással is kényeztethetjük testünket. A különböző időközönként ismételt böjtkúrák szintén jótékonyan segítik a test méreganyagoktól történő felszabadítását.

A bőr egyensúlyának kialakulásához járulhat hozzá az úgynevezett nyirokstimulációs folyamat is, melyet lefektetett szabályok alapján kell végezni. Az elvégzett rutineljárást követte változás az arcon is visszaköszön majd, hiszen egy üdébb szín lesz látható a stimulációs folyamatban részt vett egyén arcán.

Sokan a már említett étrend-kiegészítő termékeket részesítik előnyben a méregtelenítés során, de vannak, akik a masszázsban látják a hatékony megoldást a narancsbőr eltüntetéséhez.

Úgy tűnik, a narancsbőr eltüntetésének kérdése a mai napig nyitott, arra sincs válasz, hogy egyáltalán lehetséges-e, de abban biztosak lehetünk, hogy a természetes fortélyok alkalmazásával sokat tehetünk bőrünk kötőszövetének egyensúlyáért.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!