Tavaszi megújulás, avagy egy tökéletes nászajándék (x)
Tavaszi megújulás, avagy egy tökéletes nászajándék (x)

www.keramiaotthon.hu

2021. 04. 22.
A porcelán szó hallatán sokan azonnal a kifinomultságra, a törékenységre és az előkelőségre gondolnak, de mi a helyzet a csontporcelánnal? A tavaszi megújulás során a konyhát se felejtsük el, illetve ha egy esküvőre igyekszünk, a tökéletes nászajándék kiválasztásánál is segítségünkre lehet, ha megismerkedünk vele.

 

Ez egy PR cikk

 

Ismerjük meg a csontporcelánt! 

 

Induljunk ki abból, hogy a porcelán egy kerámiafajta, egyben a legmagasabb szintű luxustermék, a csontporcelán pedig egy még fenségesebb, tisztább változata, melynek fontos tulajdonsága a tartósság.

A 18. századi Angliában fejlesztették ki az alapanyagot, és a porcelán fő összetevője, a szilárdságért és tartósságért felelős kaolin mellett, a csonthamu. A belső üregei ezt az anyagot tartalmazzák, nincs bennük légüres tér, és bár törékeny szépségűek, sokkal masszívabbak ennek köszönhetően a sima porcelánhoz képest.

A csontporcelánból készült termékek rendkívül ellenállóak, az átlagos porcelánnál sokkal könnyebbek, kevésbé sérülékenyek, így hosszú távon egy stílusos konyha, egy vintage otthon vagy az újonnan hódító belsőépítészeti trend, a Sabby Chic kiváló gyöngyszemei lehetnek.

 

Kifinomult, elegáns csontporcelán-kollekció

 

Egy csontporcelán-kollekció finom eleganciát tükröz, amely egy minőségi étkészletekkel foglalkozó cég palettáján mindenképp helyet kell, hogy kapjon. Az ára tekintetében ugyan lehet kicsit magasabb kategóriára kell, hogy számítsunk, de egyediségével és nem utolsósorban tartósságával kitűnő beruházásnak ígérkezik. A Kerámia Otthon webáruház kínálatában szintén megtaláljuk, hiszen a kerámia és porcelán konyhai termékek legszebbjei itt várnak minket.

Egy különleges nászajándék lehet minden fiatal pár számára. Az olasz Easy Life márka híres porcelánkollekciói mellé a tányérokon, bögréken és csészéken kívül számtalan kiegészítőt is kínál, melyek még varázslatosabbá és egységessé teszik a megjelenést. Az egyedi stílusú étkészletek mellé azonos mintájú papírszalvétát készítenek, de más egyéb kiegészítőt is fellelhetünk mint a tényér- és poháralátétet vagy akár az evőeszközt.

A Majestic csontporcelán tavaszi kollekciója igazán mesésre sikerült, csodás ajándék magunknak is a tavaszi felfrissülés, újjászületés jegyében.

 

Tavaszi hangulat a Majestic csontporcelán-kollekcióval 

 

Ha a lakás dekorációja mellett tavasszal a konyhai eszközöket is újragondolnánk, cserélnénk, vagy az esküvői izgalom, a nászajándék kérdése minket is utolért, és a legjobb barátnőnk vagy épp a család szeme fénye házasodni készül, akkor jusson eszünkbe az Easy Life Majestic tavaszi kollekciója. Gyönyörű színekkel, tavaszi virágokkal és pillangókkal díszített, a minőséget és az eleganciát szem előtt tartva készült a hangulatos, szemet kápráztató csontporcelán-kollekció. A fenséges érzést, a tavasz vibrálását együttesen megtaláljuk benne.

A csontporcelán meleg színével meghittséget és eleganciát visz az otthonba, a tavaszi megújulás részeként pedig mindenki megérdemli a figyelmességet.

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!