Szürke és sárga - a 2021-es év divatos ékszer színei (x)
Szürke és sárga - a 2021-es év divatos ékszer színei (x)

www.ekszerkiraly.hu

2021. 04. 26.
A divatvilágban Illuminating és Ultimate Gray, vagyis világító sárga és alapszürke. A két szín önmagában is jól mutat, de együtt az igazán ütősek. A sárga a ragyogást, a tündöklést idézi, míg a szürke, az a tényleg szép alapszürke az egyszerűséget és letisztultságot képviseli.

 

Ez egy PR cikk

 

Milyen ékszerekben jelenik meg ez a két szín? Hogyan kombinálható, variálható kedvedre alap ruhadarabokkal vagy extrémekkel egyaránt? Lássuk! Ráadásként van néhány extra tippünk is!

 

A színek jelentése

 

Az Illuminating, azaz világító sárgát leginkább a Naphoz lehetne hasonlítani. Szikrázó, tele energiával és vidámsággal, a ragyogás és a pozitív gondolatok megtestesítője. Boldogságot sugároz, aki sárga ékszert hord vagy sárga ruhadarabot, sminket visel, szavak nélkül is ezt üzeni a külvilágnak.

Az Ultimate Gray-ről azt gondolnánk, unalmas szürke, pedig nem egészen így van. Az alapszürke szín nagyon is izgalmas tud lenni, mert elüt egy szokásos ezüsttől vagy aranytól, lágyítja, mattítja a hagyományos ékszereket, más színekkel keverve pedig izgalmas összhatást kelt. A szürke a titkolózásra, a szabadság vágyára utal. Kifinomultságot, bölcsességet, állandóságot sugároz viselőjéről.

Sárgával kombinálva azonban más a helyzet, együtt a két szín ugyanis vegyíti az egyik színességét a másik bölcsességével. Ékszerekben különös formáció jön létre a két szín házasságából.

 

Sárga-szürke ékszerek

 

Hogy merre indulj, ha ezt a színkombinációt keresed? Látogass el az Ékszerkirály webáruház honlapjára. Rengeteg ékszer, kiegészítő, színes és egyszínű újdonság vár ott rád, ráadásul trendi karikagyűrűk közül is válogathatsz!

Néhány konkrét kiegészítőt is hoztunk, amelyekkel igazán vidámmá teheted a legegyszerűbb ruhadarabot is.

Érdekes és izgalmas sárga fonattal és bőrszíjjal készült, a csuklón többször körbefutó karóra, amely néhol átmegy barna és szürke színekbe is. Igazi tavaszi-nyári viselet egy fehér pólóval és farmerrel vagy egy lenge inggel egyaránt. Bármilyen hétköznapi öltözet mellé megállja helyét, vonzza a tekintetet, és nem utolsósorban a pontos idővel is szolgál.

Legyen minden nap szerencséd, és viselj magadon egy apró, ám mégsem elhanyagolható ezüst-sárga aranyhalat, ami charm formájában kapható. Kívánj valamit, és remélhetőleg az aranyhal a segítségedre siet a megvalósításban.

A szív az egyik legszebb motívum. Számos ékszerkészítőt megihletett már, de sárga-szürke kombinációban még nem biztos hogy találkoztál vele. A tündöklő sárga fülbevaló mellé összefonódó sárga-szürke szív medált ajánlunk, és máris teljes az összhatás.

 

Extra tipp

 

Légy egyedi, mutasd meg, mit tudsz kihozni magadból! Ha sárga-szürke kombinációjú ékszert viselsz, kiválóan alkalmas hozzá egy szolid, de izgalmas smink, melyben szintén van sárga. Sárga szemhéjpúder a legalkalmasabb erre. Ha keresel hozzá egy sárga válltáskát vagy sálat, máris Te is ragyogsz!

 

(Fizetett PR cikk)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | info@nmhh.hu | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: hetek@hetek.hu. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!