Putyin a frászt hozta a közönségére, amikor a nukleáris apokalipszisről és a „mártírhalálról” kérdezték
Hatásvadász szünet
Putyin a frászt hozta a közönségére, amikor a nukleáris apokalipszisről és a „mártírhalálról” kérdezték

Forrás: kremlin.ru

2022. 10. 28.
Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy tűnik humoros kedvében volt a valdaji nemzetközi vitaklub fórum részénél, amikor a moderátor egy négy évvel ezelőtti nyilatkozatára kérdezett rá a nukleáris katasztrófával kapcsolatban. 

Az eseményről korábbi cikkeinkben is beszámoltunk, ahogyan arról is, mit mondott az orosz elnök a magyar képviselők javaslatáról. 

A moderátor emlékeztette Putyint arra, hogy négy évvel ezelőtt ugyanezen a konferencián arról beszélt egy esetleges nukleáris atomkatasztrófával kapcsolatban, hogy azok az oroszok, akik egy ilyen agresszió áldozatává válnak, úgyis mind a "mennybe jutnak". 

"Azért annyira nem sietünk, ugye?"

- tette fel félig humorosan Lukjanov, a moderátor. 

 

 

Kérdésére Putyin hosszas szünetet tartott, mire ismét megszólalt a moderátor. 

"Most, hogy ennyire elmerült a gondolataiban, kezd riasztó lenni."

Putyin erre azzal felelt, hogy szándékosan gondolkozott el, hogy megriasszon mindenkit.

"S a hatást elértem"

- majd elnevette magát.

2018-ban az orosz elnök leszögezte, hogy csak abban az esetben vetnének be nukleáris fegyvert, ha egy ilyen jellegű támadás érne egy orosz régiót. Akkor hangsúlyozta, hogy ilyen esetben, "mi, akik mártírhalált halunk egy ilyen agresszióban, mind a mennybe jutunk, míg ők csak szimplán meghalnak". Arra nem lenne idejük, hogy megbánják, amit tettek - fogalmazott Putyin. 

(RT)

A Hetek 25 éve küzd a magzatgyermekek védelméért, áll ki a természetes családok mellett, valamint a hit és szólás szabadságáért. Ha számodra is fontosak ezek az ügyek, legyél te is a támogatónk!

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!