Ők a legbefolyásosabb nők ma Magyarországon - Novák, Dobrev és Lévai is benne van a top 10-ben
Ők a legbefolyásosabb nők ma Magyarországon - Novák, Dobrev és Lévai is benne van a top 10-ben

Illusztráció.(Forrás: Youtube/ m1 hiradó)

2023. 04. 05.
A legbefolyásosabb nők között előkelő helyen szerepel Novák Katalin, Schmidt Mária, Varga Judit és Dobrev Klára.

A Forbes közzétette a legnagyobb befolyással rendelkező nők listáját, akik az üzleti és kulturális életben, illetve a médiában vagy a közéletben hallatják hangjukat.

A közéleti kategóriában az első tíz között szerepel még Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, és Baranyi Krisztina 9. kerületi polgármester.

Az üzleti életben a top 5-ben benne van Hegedüs Éva (a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója), Orbán Ráhel, Orbán Viktor lánya, Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója, illetve Orbán Anita, a Vodafone egyik igazgatója.

A Forbes az alapján állította össze a listákat, hogy a vezető pozíciót betöltő nők milyen kapcsolati hálóval rendelkeznek, és fontos ügyekben nyilvánítanak-e véleményt, illetve milyen szerepelt töltenek be a közéletben.

(Forbes / Hetek)

Aktuális hetilap
Kövessen minket!
Nemzeti Média - és Hírközlési Hatóság, 1525 Budapest, Pf. 75. | +36 1 457 7100 (telefon) | +36 1 356 5520 (fax) | [email protected] | www.nmhh.hu
Alapító-főszerkesztő: Németh Sándor - Founder Editor in Chief: Németh Sándor. Kérdéseit, észrevételeit kérjük írja meg címünkre: [email protected]. - The photos contained in the AP photo service may not be published and redistributed without the prior written authority of the Associated Press. All Rights Reserved. - Az AP fotószolgálat fotóit nem lehet leközölni vagy újrafelhasználni az AP előzetes írásbeli felhatalmazása nélkül! Copyright The Associated Press - minden jog fenntartva!